reede, 9. mai 2014

Erialaspetsialistidele.

Eilne hommik algas erakordselt halvasti. Ärkasin halva eelaimdusega, et olen haigeks jäänud. Selleks andsid põhjust valutavad kondid, lakkamatud köhahood, peavalu ja üdini uimane olek. Eks see poolpaljalt tuule ja vihma käes ringitraavimine hakkas lõpuks mõju avaldama. Terve eilse päeva ja tänase öö lebasin lihtsalt uimaselt voodis, tänan küsimast - täna on juba poole parem olla ja olen isegi jõudnud ringi liikuda. Aga messile enam ei jõudnud. See eest sain kahe esimese päevaga nii palju muljeid koguda, et kui need kõik siia kirja panna, jõuab issanda päike enne looja minna. Aga mõned vahvad tähelepanekud siiski.
Näiteks käteräti- ja wc paberi hoidikud. Need täiesti tavalised valged või halli/musta värvi. Seisavad igavalt iga tualettruumi seinal ja tõmbavad alles siis sinu tähelepanu, kui avastad, et seal pole paberiraasugi sees. Siis aga on hilja midagi ette võtta. Messil demonstreeriti hoopis põnevamaid hoidikuid. Need olid ära dekoreeritud! Igasuguse mustriga - leopardimuster, lilled, triibud, täpid ja mida kõike veel. Ühel wc-pabrihoidikul oli tõeline koletise nägu ette maalitud, usun, et kuskil ühiskäimlas (näiteks Õllesummeril) võib sellise lõusta jõllitamine küll kiirendada potitoiminguid ja järjekorrad lähevad hulga kiiremini. Üks käterätihoidik oli rüütatud roosadesse sulgedesse, kindlasti sobib selline kaunistama bordellide tualettruume. Ühesõnaga - ka selline labane toiming nagu käte jmt pühkimine võib ootamatult muutuda lõbusalt naljakaks toiminguks.
Ühes boksis demonstreeriti intensiivravipalati voodi puhastamist aurumasinaga. Voodi juures askeldasid noormees ja neiu. Kõigepealt puhastasid nad mingi desoaine ja lapiga kõik pinnad ja torud üle. Siis võttis neiu kätte aurupuhasti otsiku ja käis kõik torud auruga üle, misjärel noormees tõmbas kõik aurutatud kohad lapiga kuivaks. Lõpuks tuli veel kolmas neiu ja käis veel korra selle voodi üle.  Seda oli liiga palju, ma mõtlen tööd oli liiga palju. Võib-olla on selline meetod õigustatud kuskil eriti nakkusohtlikus osakonnas, tavalises haiglas on see selge ülepingutamine.
Üks pehmepaberi tarnija, kelle külalisteks oli meil au olla, kostitas meid ehtsa shampanjaga - oli ju tegu Prantsuse firmaga ja mingi vahuveiniga nad oma kliente narrima juba ei hakka. Siiamaani on Bollingeri maitse suus - sellised asjad ei lähe meelest!


Igaüks soovib, et teda märgataks, mis mõtet siis muidu on üle maailma kokku tulla ja 4 päeva niisama tühja raisata. Wetroki firma tõmbas tähelepanu Mullimehega, kes puhus nii vägevaid mulle, et sinna sisse oleks inimene ära mahtunud. Mina pole küll varem nii suurt mulli ajamist näinud:)

Vähemalt Urmasel, Marikal ja Taavil, kellega ma koos seda messi väisasin, on siin küll käed-jalad tööd täis. Neil muidugi on siin palju tuttavaid partnereid, kellega on äri aetud ligi paarkümmend aastat, ja sellised kohtumised on suur väärtus, seda enam, et perefirmas annab tooni juba uus generatsioon Taavi näol. Igatahes palju edu neile!
P.S. Kuna tegin pilte oma telefoniga ja millegipärast ei õnnestu neid arvutisse tõmmata, panin siia illustreerimiseks pildid, mis on kättesaadavad guugli ammendamatutest avarustest. Neil ei ole mingit seost ISSA Interclean 2014 messiga!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar