kolmapäev, 8. oktoober 2014

Lastedisko

Täitsa juhuslikult sattusin täna laste diskole. Teadsin küll, et siin korraldatakse igal õhtul lastele tantsulkasid, aga et see toimub siinsamas basseinibaaris, seda sain alles täna teada. Disko oli äge, lapsed olid vanuses 1 - 15 aastased, ja tantsulood olid kolmes keeles: saksa, vene ja inglise keeles. Kusjuures lapsed oskasid kaasa laulda kõigis keeltes. Ilmselt olid nad siin harjutanud juba mitu õhtut järjest oma juhendajate käe all, sest tantsud tulid väga vahvalt välja. Neid vaadates meenus oma pioneeripõlvest lõkkeõhtud, kus me kohustuslikus korras tantsisime selliseid vahvaid diskotantse nagu "Me lähme rukist lõikama", "kaks sammu sissepoole, kaks sammu väljapoole" ja "kes aias?" Hiljem, õpilasmalevas lisandusid repertuaari ka salapärane "Šuuder, šuuder, sind ma oma sõbraks võtan, mälestuseks sulle kingin suudluse" ja veel mingi seksistliku orientatsiooniga ringmäng, mis hetkel ei meenu.
Laste disko kestis pool tundi, siis oli vanematel kohustuslik joogipaus ja edasi jätkus juba vanurite disko. Esinema olid kutsutud sellised superstaarid nagu ABBA, Whitney Huston, ja veel mõned, kes kohe meelde ei jäänud, aga kes väga ilusasti laulsid ja meiesugused vanad inimesed tantsima suutsid meelitada.
Täna on  veel selle poolest ka tore õhtu, et papa muudkui teeb välja.  Just selles ongi UAI võlu, et siin saavad mehed ennast tõeliste meestena tunda - ei ole midagi toredamat, kui oma südamedaami kõiki soove rahuldada! Puhkuse lõpuni on jäänud loetud päevad....

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar