laupäev, 11. oktoober 2014

Viimse päeva mõtisklus

Minu andunud blogilugejad on teinud mulle lausa kirjaliku noomituse, miks olen jätnud eilse päeva blogimises vahele. Aga saage aru, ma olen ju puhkusel ja tahaks ka oma FB sõpru säästa sellest, et nad peavad iga päev ohates konstateerima, et juba jälle see hull siin kirjutab mittemillestki mittemidagi. Kõigile rahustuseks - see on viimane sissekanne, sest täna on meie viimane päev selles imetoredas puhkekodus ja meie tuusik hakkab lõppema.
Vanasõna, et raha eest saab kõike, vastab tõele. Ühel õhtul teenindas meid kelner Mahmud nii kenasti, et papal polnud kahju talle hea teenuse eest natuke preemiat maksta. Pärast seda on meid veelgi paremini koheldud - alati on laud meile resreveeritud ja ei pea ootama kauem kui 5 sekundit, kui juba tuuakse meie joogid lauda. Hea teenuse eest tuleb ikka maksta, verbaalse preemiaga ju peret ei toida.
Täna on ilm suhteliselt pilvine, aga ega see meid väga ei kurvasta, väike vaheldus sinisele taevale ja eredale päikesele kulub täitsa ära. Ja kuna on laupäev, siis ongi tore, et ei pea seda tüütut päevitamise tööd tegema, saab lõpuks ometi puhata ka.
Igatahes teeme juba järgmiseks aastaks puhkuseplaane ja kui elu ja tervist ikka antakse, kavatseme siia piirkonda kindlasti tagasi tulla. Muidugi on ka siin mõned varjuküljed, nagu näiteks üks verejanuline sääsk, kes meid igal öösel kimbutamas käib ja kelle tegevus tagajärjel me igal hommikul avastame uued kublad oma kehal. Aga see on tõesti pisiasi.
Kuna see on väga lastesõbralik puhkekodu, siis oleme papaga unistanud, kuidas järgmine kord koos oma lapselapsega siia tuleme. Talle kindlasti meeldiks siin pööraselt. Elame, näeme!
Jääb veel ainult loota, et ka tagasisõidul on meil kohad lennukis varuväljapääsu juures, mis oleks nagu täpp i peal, et tunda täielikku rahulolu puhkusereisist.
Kellel plaanis oma puhkuseplaane pidama hakata, tutvuge pakkumistega delfiin.eu kodulehel ja kontakteeruge Ijaga - minu kontaktid temaga olid südantsoojendavad. Ja mida muud ongi vanainimesel vaja - et keegi temaga lihtsalt tegeleks ja ei peaks paljuks sinu soovide vastu huvi tunda.
Nii lihtne see elu ongi!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar